Menu
EUR
 • Showroom in Collendoorn van 1250m2
 • Duurzaam & handgemaakt
 • Gratis verzending boven €50
 • Bezorging door onze medewerk(st)ers

Over ons

 

Sfeervollekeuken.nl

Sfeervollekeuken is onderdeel van Rene Houtman Interieurs. Rene Houtman Interieurs is al 25 jaar de grootste aanbieder in Landelijk Wonen. We produceren badkamermeubels, toiletmeubels, tafels en volledig handgemaakte keukens. De vraag naar het sneller te kunnen leveren van keukens neemt toe. Een keuken die snel te leveren is voldoet vaak niet helemaal aan de wensen van landelijk wonen liefhebbers, daarom hebben we Sfeervollekeuken.nl opgericht. Kant en klare keukenmodules die snel geleverd kunnen worden, in combinatie met alles wat je verder nodig hebt in de keuken. Tafels, stoelen, wandrekken, kranen & meer.

24 februari 1998 zijn Rene (timmerman destijds) en Liedi gestart met het inkopen en verkopen van oude paneeldeuren, een jaar later kregen ze de vraag om een maatwerk keuken te produceren in de buurt van Collendoorn waar ze woonden en dit bleek een succes. Er volgde nog een keuken, ander maatwerk en in 2016 kwam Ruben (de op 1 na oudste zoon) erbij. Ruben had voor meubelmaker geleerd en ging aan de slag in de werkplaats. De productie van keukens ging door en de klussen konden worden afgewerkt met inmiddels 2 personeelsleden erbij. In 2019 kwam Reno (oudste zoon) erbij, hij had 7 jaar gewerkt bij een grote webshop en in de avonduren had hij in 2018 samen met Ruben ReneHoutman.nl voorzien van een nieuwe website + webshop. De sprong in het diepe was gemaakt, Reno was erbij gekomen en Ruben was volop meubels aan het produceren om online te plaatsen. Aan Reno om ze online te verkopen en die samenwerking van de 2 broeders bleek een succes. In 2021 is Rosalie (de dochter van het gezin) ook in het bedrijf getrokken als financieel manager. Inmiddels vertrekken dagelijks tientallen producten het aangekochte warehouse in Hardenberg en is het team met 24 personen. 

In 2024 is de keuze gemaakt om een extra website erbij te betrekken: Sfeervollekeuken.nl, het totaaladres voor een sfeervolle keuken!

Naast beide webshops is er een fysieke winkel in Collendoorn (Overijssel) van 1250 m2. Op het terrein middenin de natuur kan je uren rondlopen en kijken naar keukens, badkamermeubels, accessoires & nog veel meer! De showroom is geopend op vrijdag en zaterdag (zonder afspraak) vanaf 09 tot 16 uur. 

 

Algemene bedrijfsinformatie:

Sfeervollekeuken.nl/
Rene Houtman Interieurs

 • Magazijn/werkplaats/kantoor
 • Nijverheidsstraat 9-11
 • 7772TP Hardenberg
 • T. 0523-265366
  Chat ma-za: 08:00-17:00
  E-mail: [email protected]
 • KvK Zwolle: 89693264
 • BTW-nummer: NL865066425B01

 

 • Showroom:
  Havezateweg 11
  7798 CC Collendoorn,
  Overijssel, Nederland

----------------------------------------------

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!