Menu
EUR
Wat kost een landelijke keuken?

Wat kost een landelijke keuken?

Door: Reno Reacties: 0

Sfeervolle Landelijke Keukens

Landelijke keukens worden vrijwel altijd verkocht. De landelijke stijl is een stijl die staat voor tijdloos, rust en altijd goed te combineren met andere items. Waar moderne interieurs vaak eerder toe zijn aan vernieuwing kunnen landelijke accessoires jarenlang gecombineerd worden. Het is dus niet alleen mooi om voor landelijk te gaan, maar ook nog eens goed voor de portemonnee!

Antieke En Oude Bouwmaterialen

We moeten ons allemaal een beetje bewust zijn van de materialen die we gebruiken. Oud hout is bijvoorbeeld weer helemaal de trend van nu en door dit juist te gebruiken in bijvoorbeeld de frontjes van een keuken krijg je niet alleen prachtige en tijdloze uitstraling maar help je ook nog eens mee aan een beter milieu. Wij van SfeervolleKeukens en ReneHoutman Interieurs werken al jarenlang met oude bouwmaterialen, niet alleen i.v.m. het milieu maar ook door de tijdloze uitstraling van deze materialen. 

Goedkope & Snel Te Leveren Keuken Modules

Voor ieder wat wils: We verkopen goedkope keuken modules maar ook exclusievere modellen. Een deel produceren we in eigen werkplaats, een deel laten we elders produceren. Het deel wat we elders (laten) produceren hebben we vaak op voorraad staan, hierdoor kunnen we snel leveren. Is de keuken gemaakt van goedkopere materialen en voorzien van goedkopere apparatuur dan berekenen we dit natuurlijk door in de verkoopprijs! Het deel wat we zelf produceren is vaak gemaakt van oud eikenhout, dit hout is duurder omdat het een langere weg heeft afgelegd, ook zit hier in de tijd van produceren meer uur en is het hout veel bewerkelijker, deze modules zijn dus vaak wat duurder. 

Landelijke Keuken Met Kookeiland

Een van de meest gewilde keukens bij ons zijn de keukens met kookeiland. Een kookeiland zorgt voor extra werkruimte, is vaak voorzien van een wasbak met kraan of een inductie kookplaat en zorgt voor een luxe uitstraling. Je moet er natuurlijk wel ruimte voor hebben, maar als je de ruimte hebt dan heb je met een kookeiland veel extra voordelen zoals extra opbergruimte, meer werkruimte en de luxere uitstraling. 

Maatwerk Landelijke Keuken

Sfeervollekeuken.nl is opgericht voor het aanbieden van kant en klare keukenmodules. Rene Houtman Interieurs is al 25 jaar bekend om de volledig handgemaakte landelijke keukens. Het gebruik van oude wagonplanken van eikenhout in de fronten van de keuken zorgt voor een tijdloze en unieke uitstraling. De volledig handgemaakte keukens worden ontworpen, ingemeten en speciaal voor u geproduceerd. Ontdek voor het volledige maatwerk renehoutman.nl

Recente artikelen

Tags

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de nieuwsbrief!
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!